23. 12. 2008.

Aki se vraća u Parni Valjak


Da Akiju dobro ide i solo karijera govori podatak da ima puno pozvia za velike koncerte...

- Ne kajem se što sam započeo s solističkom karijerom, ali ipak mi u dnu duše nedostaje ta zajednica i druženja. Cijela ekipa se sada manje više zabavila solo projetima, no moram priznati da nas to ne udaljava puno jedne od drugih. Svi smo zdravi i čitavi, tako da postoji mogućnost da Parni Valjak ponovo zasvira kao nekada. Postoji mogućnost i da se snimi album Parnog Valjka, međutim sada o tome ne bih baš puno govorio - rekao je nedavno Aki Rahimovski.

Po njegovim rečima novo okupljanje stare ekipe Parnog Valjka nije novac, već da se momci jednostavno žele prisetiti starih dana. Da Akiju dobro ide i solo karijera govori podatak da ima puno poziva za velike koncerte.

- Ljudi me vole slušati i stalno primam pozive za nastupe širom Balkana. Ugovorio sam turneju po Makedoniji, a uskoro dolazim i u Sarajevo. U Zetri ću održati spektakl za pamćenje pod nazivom "Aki pjeva najveće ljubavne pjesme". Ugostit ću puno prijatelja, muzičara iz BiH i mislim da će publika itekako biti zadovoljna onim što ću prirediti - rekao je Aki Rahimovski.

1 коментар:

makka је рекао...

Aki samo nastavi tako!!!
Uz tebe smo - Backi Petrovac

ps.pozdrav za Nevenu