23. 12. 2008.

Toše Proeski: Fanovi izabrali omot albuma "The Hardest Thing"


Nakon desetodnevnog glasanja na šest regionalnih web portala, fanovi tragično preminulog makedonskog pevača Tošeta Proeskog izabrali su omot koji će se naći na albumu "The Hardest Thing", prvom i nažalost poslednjem predviđenom za strano tržište

Glasanje je počelo 10. decembra u 10 sati, a završeno 20. decembra u isto vreme. Ponuđena su četiri rešenja, a ubedljivu pobedu odnelo je prvo, inače delo Žarka Stojanovskog koje prikazuje Tošeta i nebo nad Kruševom po noći, a na kojem se ističe jedna zvezda.
Na forumu portala Sarajevo-x.com glasalo je 111 registrovanih korisnika, od čega je 63% njih izabralo prvu opciju kao najbolju. Opcija 2 dobila je 31% glasova, opcija 3 - 2%, a opcija 4 tek 1% glasova.
Najviše glasača registrovano je na makedonskom portalu mmk.com.mk, njih čak 10.401, od kojih je 63% glasalo za prvi omot. Za drugi predlog odlučilo se 25% glasača, za treći 7%, a za četvrti 5% njih.
Nekadašnja menadžerica poginule muzičke zvezde, Ljiljana Petrović, zahvalila se svim učesnicima u glasanju koji su pomogli da se izabere omot za poslednji Tošetov album, a zatim i izvinila svima onima koje je, u nedostatku koncentracije, na jednoj makedonskoj televiziji pogrešno obavestila o datumu završetka glasanja.

Izlazak albuma "The Hardest Thing" predviđen je za 25. januar 2009. godine, dan kada je Toše trebao da proslavi svoj 28. rođendan.

Нема коментара: