6. 12. 2008.

10.000 ulaznica za Exit 09 prodato za 11 minuta!

Sve ulaznice za deseti Exit po promo cenama rasprodate su u rekordnom roku. U prvih nekoliko sati prodato je čak 10000 ulaznica. Na gigstix.com možete kupiti ulaznice u pretprodaji za 5990 dinara, što iznosi 40 % popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 9990 dinara

Broj ovih ulaznica je ograničen. Interesovanje za ulaznice za deseti Exit je veće nego ikada ranije i zbog toga su najjeftinije ulaznice prodate u rekordnom roku od 11 minuta, a u prvih sat vremena bilo je teško uopšte pristupiti aplikaciji za naručivanje.
Iz organizacije festivala navode da se izvinjavaju svima koji zbog toga neko vreme nisu mogli da pristupe sajtu. Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na gigstix.com. Registracija je jednostavna - potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa konfirmacionim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice. Ako ste već registrovani i preko sajta gigstix.com ste već kupovali ulaznice (za Tuborg Green Fest ili za neki koncert), aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače. Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 7 dana.

ULAZNICE ZA DESETI EXIT U REGIONU
Prodaja ulaznica za deseti Exit festival u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini počinje u ponedeljak, 8. decembra. U Crnoj Gori, Bugarskoj, Makedoniji i u Sarajevu prodaja ulaznica počeće uskoro.

Ovde možete da pronađete informacije o prodajnim mestima u vašem gradu.

Нема коментара: