19. 8. 2008.

Čačanska vikend "Integracija"

U dva dana trajanja publika je uživala u demo gitarijadi & tehno hepeningu, sve pod pokroviteljstvom grada... Pobedio band Zločin & Plazma iz Kruševca

Prošlog vikenda 15. i 16.08. u Čačku je organizovana manifestacija pod nazivom "Integracija".
Prvog dana (petak) uspešno je održana takmičarska gitarijada demo bandova na kojoj je sviralo 11 sastava iz Kruševca, Gornjeg Milanovca, Požege i grada domaćina. Grupa iz Užica nije svirala zbog bolesti lidera, a ekipa iz Kraljeva nije mogao da nastupi zbog probijanja termina, za šta je direktno odgovoran organizator. Oni ce svirati naknadno.
Drugog dana uspešno je priređen Techno Party sa zvezdom večeri DJ Laletom iz Beograda.
Na kraju svega žiri u sastavu Dušan Darijević (novinar), Saša Đokić (vlasnik Caffe "Ghetto" i muzički promoter) i Dejan Ćurčić (muzičar, tekstopisac i organizator ove manifestacije) je nagrade dodelio bendovima:
1. Zločin i Plazma - Kruševac (prva nagrada 20.000.din + pehar + poklon spot firma "Propaganda") - Najbolji bend, najbolja svirka....
2. Gužva - Čačak (druga nagrada 10.000.din + pehar) - Originalnost, umetnicki pristup...
Zločin i Plazma
Bend Zločin i Plazma postoji od aprila 2004. 0d tada prolazi kroz razne faze i trpi promene, kako u zvuku, tako i u samoj postavci benda. Evolucija zvuka i stila same svirke se kristališe i polako poprima svoj konačni oblik kada u bend ulazi bubnjar Živko Obradović, a zatim i novi basista Igor Mladenovic. Od samog početka u bendu su, Strahinja Živković,solo gitarista i Stevan Pavlović, vokal i ritam gitara. Trudeći se da u svojim pesmama ostave pečat unikatnog zvuka, muzika postaje mešavina raznih stilova i uticaja mnoštva raznih bendova.

Нема коментара: