5. 8. 2008.

Zločin I Plazma: Uskoro album

Kruševački bend Zločin i plazma zvanično postoji od 10. juna 2004. godine. To je ujedno bio i datum prve svirke ovog benda

Što se tiče muzičkog žanra i stila svirke, bend je u početku svirao muziku najsličniju old-school panku. Kako je na samom početku svog rada bend imao vrlo malo autorskih pesama, repertoar je dopunjavan obradama raznovrsnih bendova tog žanra (One Way System, Sex Pistols, Kud Idijoti...). Kako je vreme prolazilo, evolucija zvuka je postala evidentna. Zvuk i stil benda je okvirno uobličen u periodu od kraja 2006. do kraja 2007. godine, kada su načinjene najkorenitije promene u postavi. Ako je ikako moguće rečima opisati muziku ovog benda, to bi bilo nešto poput alternativnog, progresivnog (pa i eksperimentalnog) hard-kora.
Prevashodni cilj ovih momaka danas je prvi studijski album, sa jedanaest autorskih pesama (gost u jednoj pesmi će biti Saša Ognjanović lider grupe Scarps), a planirano je da sve bude završeno do kraja 2008. godine. Bend je nedavno bio u Kragujevcu, u studiju „Wild Cat“, gde su započeti pregovori oko snimanja. Bend u studio ulazi za dvadesetak dana. Za detaljnije informacije o bendu posetite njihovu internet stranicu: www.myspace.com/zlociniplazma.

Postava
Nakon brojnih promena konačnu četvorku danas čine: Živko Obradović (bubanj), Igor Mladenović (bas gitara), Strahinja Živković (solo gitara, prateći vokal) i Stevan Pavlović (gitara, glavni vokal).

Rapidshare: Zločin I Plazma - Unreal (promo singl)

1 коментар:

GORANJT је рекао...

sve pohvale za momke, samo napred!