7. 5. 2013.

Beck: Akustični album u pripremi

Bek Hansen radi na akustičnom albumu, koji bi trebalo da se pojavi u ovog godini, ali tačan datum izlaska ploče još uvek nije poznat
Izvor: B92

Nakon prošlogodišnjeg projekta "Song Reader" Bek sprema akustični album, a pored toga što se ne zna datum izlaska, trenutno nije poznato ni kako će se ploča zvati. Portal Pičfork prenosi da je novi akustični album plod konstantne inspiracije koja je trajala i nakon završetka projekta "Song Reader".

U međuvremenu popularni američki muzičar će imati nekoliko solo nastupa u Severnoj Americi ovog leta, gde bi trebalo da predstavi neke od pesama koje će se naći na novom albumu.

Novi album nije iznenađenje jer je Bek prošle godine najavio da će u 2013. godini objaviti čak 2 nova albuma.
- Ima dosta muzike na kojoj radim, a imam jedan album koj sam počeo da pravim još 2008. godine, međutim pesme su do sada stajale sa strane. Trenutno miksujem neke od njih i baš i nisam siguran da li ću ih objaviti kao singlove ili kao album, ali će svakako u nekom obliku biti objavljene. Zvuče....muzičko avanturistički. Takođe imam i snimke koje sam napravio prošle godine u Nešvilu, videću da li ću ih još dorađivati, rekao je tada.


Poslednji regularni Bekov studijski album bio je "Modern Guilt" iz 2008. godine, a u maju 2012. godine Bek je objavio singl "I Just Started Hating Some People Today" koju je producirao Džek Vajt.

Нема коментара: