4. 4. 2013.

Richie Sambora: Napustio turneju zbog Džon Bon Džovija

Gitarista sastava Bon Jovi, Riči Sambora, napustio je severnoameričku turneju tog benda iz "ličnih razloga", tvrdeći da to nema veze sa njegovim dugogodišnjim problemima sa zavisnošću od alkohola
Izvor: Tanjug

- Hvala svima na brizi, napisao je Sambora na društvenoj mreži Tviter. - Dobro sam, ali moram da ostanem u Los Anđelesu iz ličnih razloga. Volim vas i vidimo se uskoro.

Sambora (53), koji je bio na rehabilitaciji 2007. i 2011. godine kako bi se izborio sa zavisnošću od alkohola i droge, nije u utorak svirao sa bendom u Kalgariju.
- Zbog ličnih razloga, Riči Sambora neće nastupati u ostatku turneje, a svi koncerti biće održani kako je najavljeno, navodi se u saopštenju postavljenom na veb sajtu benda.

Sajt koji prati poznate ličnosti TMZ pozivajući se na anonimne izvore bliske bendu, preneo da je ovaj put Sambora napustio turneju zbog dugogodišnje napetosti u odnosima sa pevačem benda Džonom Bon Džovijem.


Bon Džovi u nastavku turneje "Because We Can" nastupiće do kraja aprila u 13 gradova u SAD i Kanadi, u maju kreće na evropsku turneju koja će trajati do jula, u okviru koje će nastupiti u Švedskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Španiji i Italiji.

Нема коментара: