4. 4. 2013.

Cee Lo Green: Još jedna zvezda Exit-a

Si Lo Grin, pevač dua Gnarls Barkli, dolazi na ovogodišnji Egzit. Dobitnik pet Gremija prvi put nastupa u Srbiji i regionu, a publici će predstaviti svoje najveće hitove - „Crazy“, „Forget you/F... you“, „Fool for you“...
Izvor: Blic

Neobičan kao pojava sa neverovatnim glasom, Si Lo Grin je osvojio svet na prečac. Najpre sa Dejndžer Mausom kao Gnarls Barkli, a potom i kao solo izvođač kada je sve opčinio pesmom “Fuck you” koja je je snimljena i u “finijoj” verziji sa naslovom “Forget you”.


Za njega se tada dobra situacija pretvorila u sjajnu - dobio je tri Gremija, Brit i Bilbord nagrade, njegove numere su obrađene u seriji “Gli”, pevao je sa Madonom na Super bolu, bio angažovan kao sudija u šou ta talente “Voice”.

- Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite i nećete zažaliti - poručuje Grin.

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremene muzike je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip-hop, i to ležernog, južnjačkog porekla.
Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.


Bilo je najavljeno da će Gnarls Barkli prošle godine izdati novi album, međutim za sada Si Lo i dalje nastupa solo. Na tu temu samo kaže da je u pitanju ista muzika.
- Ja u Gnarls Barkliju i ja kao Si Lo Grin smo ista osoba, isti muzičar, samo sam u drugačijoj životnoj fazi. To je konstantna evolucija, samo u drugačijem pravcu. Imao sam vere u sebe i to mi se isplatilo - kaže on.

Promo-cena karata
Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za Egzit uz 50 odsto popusta iznosi 5.990 dinara i može da se kupi na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima. Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada treba da pišu na tix@gigstix.com.

Нема коментара: