28. 3. 2013.

Đorđe Balašević: Prodao prvih 10.000 ulaznica za Kalemegdan!

Prvih 10.000 ulaznica za veliki koncert Đorđa Balaševića 24. maja na Kalemegdanu već su prodate. U pitanju je više od polovine predviđenog kapaciteta u parku ispod bedema Beogradske tvrđave, a ulaznice se prodaju u gradovima širom cele Srbije, ali i regiona gde se takođe beleži veliki interes za koncert na Kalemegdanu
Piše: Filip Andrejević/Svet Gitara

Prvih 10.000 ulaznica za veliki koncert Đorđa Balaševića 24. maja na Kalemegdanu već su prodate. U pitanju je više od polovine predviđenog kapaciteta u parku ispod bedema Beogradske tvrđave, a ulaznice se prodaju u gradovima širom cele Srbije, ali i regiona gde se takođe beleži veliki interes za koncert na Kalemegdanu.
Posle skoro četiri decenije karijere tokom koje je održao skoro 150 koncerata u Sava centru, ovo je prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

Za ovaj, ujedno i najveći dosadašnji Balaševićev koncert u Srbiji, ulaznice se prodaju širom Srbije i celog regiona na blagajnama Eventima po cenama već od 1990 i 2590 dinara za prvu i drugu zonu partera, te 3200 dinara za najveće fanove ispred bine! Sva mesta za sedenje na VIP tribinama već su rasprodata.

Balašević koncert najavljuje simboličnim sloganom „Osmeh se vratio u Beograd“, a ujedno biće to prvi koncert u glavnom gradu Srbije sa Panonskom mornaricom, njegovim bendom kojeg pored veštog sviranja karakterišu i elegantni beli mornarski kostimi.

Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u Sava centru, posle dužeg vremena, popularni „Panonski mornar“ zameniće u Beogradu sa istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Нема коментара: