22. 11. 2011.

NS Koncert Godine: Poziv novim bendovima

Organizatori Koncerta Godine u Novom Sadu, koji će se odžati 10. decembra, uputili su poziv svim grupama zainteresovanim za nastup na drugoj, premijernoj bini "Bez prekida"
Izvor: PR

Pored 11 već potvrđenih grupa, učesnika ovogodišnjeg NS Koncerta godine (Hype, Lude Krawe, Zbogom Brus Li, Dža ili bu, Deca loših muzičara, Love Hunters, Sunshine, Eyesburn, Ritam nereda, Goblini i Partibrejkers), u subotu 10. decembra publika će tako imati priliku da vidi i nove bendove, čije vreme možda tek dolazi.
Koncepcija NS Koncerta godine je oduvek bila utemeljena na predstavljanju najpopularnijih bendova na velikoj bini u Velikoj dvorani Spensa, a ove godine po prvi put ikad, biće postavljena još jedna, bina "Bez prekida" na kojoj će se tokom popodneva, večeri i noći u vremenu promene izvođača na glavnoj sceni, kratkim nastupima predstaviti najbolji od onih koji se prijave na sajtu ili facebook stranici Koncerta Godine.

Aktiviranje nove koncertne bine praktično znači da će posetioci Koncerta Godine nastupe moći da prate neprekidno, u kontinuitetu, jer će se grupe naizmenično menjati na jednoj a zatim na drugoj pozornici i tako tokom svog vremena trajanja od 17 do 02 sata posle ponoći, tj. čitavih 9 sati, saopštili su organizatori.

Svi zainteresovani za nastup kao i oni koji imaju predloge, linkove sa muzikom i promo materijalima ponuđenih sastava mogu dostaviti na email adresu bezprekida@koncertgodine.com, na Facebook ili web stranici Koncerta godine www.koncertgodine.com do petka 25.novembra, a neposredno nakon toga biće objavljen i kompletiran spisak bendova – učesnika na novoj bini "Bez prekida".


Нема коментара: