12. 11. 2010.

"Nu Sounds Of Belgrade": Ex Yu turneja

Beogradski alternativni sastavi Svi na pod, Zemlja gruva i Sevdah bejbi zajednički će se predstaviti publici u Zagrebu, Ljubljani i Sarajevu na klupskoj mini turneji "Nu Sounds of Belgrade" krajem novembra, saopštio je Dom omladine Beograda (DOB)

DOB i regionalni MTV organizuju koncerte u zagrebačkom klubu "Močvara" 26. novembra, u ljubljanskoj "Šiški" 25. novembra i u sarajevskom Domu mladih 27. novembra.
Uz sastav Svi na pod, kao specijalni gost, nastupiće Vlada Divljan.

"Koncerti 'Nu Sounds of Belgrade' imaju za cilj da u regionu predstave novu generaciju beogradskih autora i sastava, stasalu u noćnoj vrevi jednog od najdinamičnijih gradova u regionu, čiji su hitovi okupirali liste i plesne podijume klubova u Srbiji u poslednjih godinu dana. Svaki od njih ističe drugačiji aspekt plesne muzike", navodi DOB.

Sevdah bejbi DJ-a Milana Stankovića pročuo se pesmama "Koketa" i "Tri poljupca", Zemlja gruva je pre nekoliko meseci ponudila besplatno preko interneta album prvenac "WTF is Gruvlend?", dok bend producenta Petra Rudića Svi na pod, poznat po hitu "Bugi vugi", očekuje ove jeseni izlazak prvog albuma.

Нема коментара: