1. 9. 2009.

Darkwood Dub: U konkurenciji za MTV nagradu

Srpski alternativni sastav Darkwood Dub našao se u konkurenciji sa bosanskohercegovačkim Dubioza kolektivom, slovenačkim Elvisom Džeksonom, hrvatskom Lolobriđidom i makedonskim Superhiksima za ovogodišnju regionalnu MTV nagradu

MTV je danas saopštio da je mreža njihovih muzičkih stručnjaka iz čitavog regiona nominovala pomenute bendove, od kojih će jedan biti proglašen 12. oktobra za pobednika kategorije "Best Regional Act".

Pobednik će biti proglašen na osnovu izbora gledalaca te televizije u glasanju preko www.mtvema.com od 1. septembra do 11. oktobra u ponoć.

Kako se navodi, pobednik "Best Regional Act" za prostor bivše Jugoslavije æe sa pobednicima ostalih lokalnih MTV-jevih kanala u Evropi ući u borbu za "Best European Act", čiji pobednik će biti proglašen na dodeli nagrada "MTV Europe Music Awards" 5. novembra u Berlinu.
- Nadamo se da će kandidati za 'MTV Best Regional Act' na pravi način predstaviti svoje lokalne scene. Ovo je još jedna sjajna prilika da promovišemo muzičare regiona i prilika da se okušaju na međunarodnoj sceni, rekao je direktro regionalnog MTV-ja Tom Er.

1 коментар:

Анониман је рекао...

ljubim te za video nedelje i ove "Beskorisne", al' moraš da mi obećaš da ćeš me voditi na ZZ Top :D