11. 5. 2009.

Amy Winehouse: Karibski debakl (VIDEO)

Amy Winehouse je u petak na Karibima održala koncert koji je trebalo da označi njen povratak na muzičku scenu. Ipak, obožavaoci su pevačicu optužili da je bila pod uticajem narkotika i alkohola kao i da je zaboravljala reči pesama
KontraWeb

Obožavaoci koji su prisustvovali koncertu navode da je pevačica publici izjavila da joj je na koncertu dosadno.
Veliki broj posetilaca St Lucia Jazz Festivala nastup je okarakterisao kao katastrofalan, blamantan i razočaravajući. Amy je za vreme izvođenja pesme 'You Know I'm No Good' pala preko monitora kada joj je da ustane pomogao jedan od pratećih pevača dok je na početku izvođenja pesme 'Valerie' otišla sa bine posle samo 45 minuta i više se nije vraćala.

I pored lošeg nastupa ministar za turizan naveo je da će Amy u budućnosti ponovo poznati da nastupi na Karibima. Nastup je trebao da bude način da se Amy zahvali stanovnicima Kariba čiji je gost već nekoliko meseci. Njen portparol je saopštio da su loši vremenski uslovi doveli do tehničkih problema za vreme nastupa britanske pevačice. Amy bi 31. maja trebalo da nastupi na proslavi obeležavanja 50 godina osnivanja izdavačke kuće Island Records u Londonu.


Нема коментара: