13. 3. 2009.

VIDEO: E-Play - Sramota


Beogradski bend E-Play predstavio je spot za singl "Sramota", koji najavljuje njihov novi, treći studijski album "Drago mi je da smo se upoznali"

Iako ovog puta, izradu spota potpisuju novi autori - Marko Sovilj (reditelj) i Miloš Savković (snimatelj)- vizuelni identitet benda ja ostao autentičan.
Spot je sniman u Beogradu, na različitim lokacijama (Luka Beograd, Kosančićev venac, u hodniku BIGZ-a itd.) i, na neki način, predstavlja svojevrstan nastavak scenarija za spot pesme "Zašto", saopštili su članovi benda.



Za produkciju albuma "Drago mi je da smo se upoznali" zadužen je Nikola Vranjković iz sastava "Block Out".
Kao gost na dve pesme pojavljuje se bubnjar Aleksandar Petrović Alek (Eyesburn), a gost na izdanju je i klavijaturista Dejan Hasečić.

- Gitarska živost sa brzim ritmovima pomešana sa elektro miljeom je opis ovog albuma. U pojedinim pesmama drugačije tretiramo bubnjeve i puštamo da elektronika preuzme primat, a zatim u pojedinim segmentima ne obuzdavamo živu ritam sekciju, navela je nedavno o novom izdanju Maja Cvetković, basistkinja i pevačica sastava "E-Play".

Autor omota je Viktor Juriga, koji je uradio i nacrt za novi logo sastava, a fotografije za omot napravio je Milan Radovanović.

Нема коментара: