13. 3. 2009.

Mišo Kovač: Od Čolića napravili sveca, a nikada nije imao hit


- Od Zdravka Čolića su napravili sveca, a on ima samo dobru reklamu i nijedan dobar hit. Nikad ga nije ni imao, rekao je Mišo Kovač za Večernji list komentarišući tako nastup legendarnog pevača Zdravka Čolića koji je napunio Arenu Zagreb na Dan žena, u nedelju, 8. aprila

Ono što je Miši Kovaču zapravo najviše zasmetalo je slika Čolića u JNA uniformi koja se vrtela na monitoru u pozadini pozornice tokom zagrebačkog koncerta. - To je provokacija. On je pristojan dečko i dobro pjeva, ali donijeti crvenu zvijezdu u Zagreb?! Publika mu je pljeskala što je naš najveći problem, zgrozio se Mišo.

- Publika je nepredvidiva i mislim da nitko ne može napuniti dvoranu dok to zaista ne učini. Meni je želja da ulaznica za moj koncert ne budu skupe i da dođe mlada publika koja nema novaca, izjavio je solidarni pevač koji će 19. aprila održati solistički koncert "Nikoga nisam volio tako" u zagrebačkoj Areni.

- Prvi izbor nam je bila Dvorana Dražena Petrovića jer su i Mišo i Petrović rođeni u Šibeniku, ali interes za koncert je prevelik pa smo ga preselili u Dom sportova, a kasnije u Arenu. Potvrdili su nam da će do koncerta dobiti trajnu dozvolu, otkrio je Tomislav Mađar, organizator Mišinog koncerta. Osim legendarnog šibenskog pevača, na pozornicu će stupiti i grupa Magazin s njegovom kćerkom Ivanom Kovač na čelu.

Нема коментара: