3. 12. 2008.

Marčelo otkriva "Treću stranu medalje"


Sredinom decembra u prodaji će se pojaviti novi studijski album najpopularnijeg srpskog repera Marčela, koji nosi naslov "Treća strana medalje"
Izvor: B92

Kao i Marčelov prethodni, album "Treća strana medalje" biće objavljen u izdanju kuće "Multimedia records". Ovo izdanje će u prvih nedelju dana po obavljivanju moći da se ekskluzivno nabavi u B92 Shop-u u Makedonskoj ulici.
Kako se navodi u saopštenju povodom objavljivanja, Marčelov treći album konceptualno je baziran oko simbolike broja tri, i predstavlja svojevrsnu mešavinu atmosfera prethodna dva albuma.
Saradnici na ovom izdanju su članovi nerazdvojne Filter Crew ekipe: Nensi, Ministar Lingvista, Smajli, di džej Raid i Skaj Vikler (Sky Wikler).
U odnosu na pređašnje albume, na "Trećoj strani medalje" manji je broj gostiju, ali ističe se pojavljivanje domaćeg urbanog "džipsi bit" kolektiva Kal, a zajednička pesma "Krasnokalipsa" naći će se, u nešto drugačijem aranžmanu, i na njihovom novom albumu, početkom sledeće godine.
Pored standardnog izdanja, pojaviće se i luksuzni ograničeni tiraž - sa pridodatim bonus diskom, na kome su članovi Filtera, sa prijateljima (poput Iskaza i Svedoka) i poneki remiks starih Marčelovih pesama, pokazali veštinu snalaženja u solo numerama.
Za prvi singl izabrana je numera "Ponos", koja već neko vreme zauzima značajnu poziciju u koncertnom repertoaru.

Нема коментара: