25. 10. 2008.

Severina zbog broda bez promocije albuma u Beogradu?

Dok je u Zagrebu napravila fejk svadbu, a u Sarajevu na promociji svog novog albuma "Zdravo, Marijo" delila ćevape u poznatoj baščaršijskoj ćevabdžinici, hrvatska pevačica Severina će, izgleda, ostati bez zvaničnog predstavljanja albuma u Srbiji

"Večernje novosti" pišu da je već bio jednom određen datum promocije njenog novog albuma, ali je potom to odloženo. Naredni termin za koji je promocija bila predviđena jeste 30. oktobar, ali izgleda da se ni tada Seve neće pojaviti pred predstavnicima beogradskih medija.
Prema izvorima beogradskog lista, problem je zakup broda na kojem bi Severina promovisala CD, jer njen izdavač za Srbiju - PGP RTS, kako sada stvari stoje, nema interesa da to plati budući da prodaja Severininog albuma ide slabo.
Očekivalo se da PGP (zajedno sa "Dalas rekordsom“) do sada u Srbiji proda bar 10.000 primeraka albuma, a prodato je samo 4.000, piše list i dodaje da su u PGP-u nezadovoljni i što ova pevačica prilikom dolazaka u Srbiju ne gostuje u emisijama Televizije Srbije, već na drugim televizijama i to u emisijama koje imaju slabiju gledanost od nekih najgledanijih emisija Javnog servisa u kojima su joj takođe otvorena vrata za gostovanje.
Zanimljivo je da se Severina nakon letošnjeg koncerta u Novom Bečeju za kratko vreme prošetala kroz obe trenutno najveće produkcije na Balkanu - "Operacija Trijumf" i "Zvezdama Granda " (u kojoj je bila čak i član žirija. Čudi da je i nakon toga tako mlako interesovasnje na ovom terenu za novi album zanosne Dalmatinke.

Нема коментара: