28. 10. 2008.

Debi album Repetitor u četvrtak

Debi album beogradske trojke Repetitor "Sve što vidim je prvi put" izaći će u četvrtak, 30. oktobra. U pitanju je treće izdanje u ediciji "Nova srpska scena", kojom produkcijska kuća Digimedia, u saradnji sa Odličnim Hrčkom, želi da predstavi novi talas originalnih domaćih bendova koji su se afirmisali kroz Scenu portala PopBoks
Repetitor postoji od 2005; čine ga Boris Vlastelica (vokal, gitara), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Milena Milutinović (bubnjevi).
Pored brojnih nastupa u Beogradu, grupa iza sebe ima i koncertno iskustvo u drugim gradovima Srbije, kao i u inostranstvu (Zagreb, Osijek, Banja Luka, Pula).
Repetitor je učestvovao na kompilacijama "Jutro će promeniti sve?" i "Zdravo, zdravo, zdravo".
Sve što vidim je prvi put snimljen u Digimedijinom studiju i u pulskom Partyzanu, gde je bend iskoristio studijske sate koji su mu pripali kao pobedniku prošlogodišnjeg regionalnog Art&Music festivala.
Album je producirao Boris Mladenović.
Prvih sedam dana "Sve što vidim je prvi put" ekskluzivno će se prodavati u beogradskom B92 Shopu, nakon čega će dospeti i u druge bolje snabdevene prodavnice diskova u zemlji.
Podsetimo, u ediciji Nova srpska scena do sada su objavljeni debiji Nežnog Dalibora "Sredstva i veštine" i Petrola "Nezgodno vreme opasni dani", a do kraja godine izaći će i prvi album novosadskog Slaptrapa.

Нема коментара: