19. 8. 2008.

Đuro zasvirao s bendom u kojemu je počeo karijeru

Nakon brojnih i raznovrsnih filmskih projekcija koje se održavaju na 14. Sarajevo film festivala, zabava za posetioce ne prestaje. Bogat muzički program dodatno začinjava atmosferu, ionako odličnu zahvaljujući brojnim zvanicima iz Hollywooda i izvrsnoj postavi glumaca i reditelja s Balkana

Tako je juče, nakon projekcije svog filma “Traktor, ljubav i rokenrol”, sa svojim nekadašnjim sastavom Bombaj štampa nastupio i Branko Đurić Đuro, koji je krajem 80-ih bio popularan kao frontman tog benda.
Kultna sarajevska pop-rock grupa razišla se početkom rata, 1992. godine, pa je za poznatog reditelja, ali i ostale članove i goste, među kojima je nastupio i Saša Lošić iz Plavog orkestra, ovo bio izuzetno emotivan trenutak. Nastup je, među ostalima, pratila i Đurina supruga Tanja Ribič te hrvatske glumačke snage Jadranka Đokić i Rene Bitorajac.
Noć pre u Sarajevu je zapevala i Nina Badrić, a do 23. 08., odnosno zadnjeg dana festivala očekuju se nastupi Pips, Chips & Videoclipsa, bosanskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu Lake, grupa Letu štuke i Skroz, a gostovaće i Bajaga i Instruktori te Boban Marković orkestar.
(izvor: Jutarnji.hr)
YouTube: Bombaj Stampa - Dzoging Kroz Alipasino Polje
Bombaj Stampa- Kad moji momci sviraju u gradu....

Нема коментара: