14. 3. 2014.

Prince lansirao novi singl “FALLINLOVE2NITE”

Lansiran je potpuno novi singl koji potpisuje legendarni Prince “FALLINLOVE2NITE” u kome gostuje glumica i pevačica, Zooey Deschanel 


Sa fantastičnom muzičkom karijerom, koja se proteže na četiri decenije, i sa prodatih preko 100 miliona ploča, Prince se vraća sa tour-de-force pesmom koja muzičku legendu vraća ponovo na zasluženo mesto pop kulture. Prince će postaviti pseudo video na You Tube kanalu tokom večeri, na taj način će ozvaničiti početak kampanje na globalnom nivou.

Uživajte u singlu koji je napisao i komponovao Prince, “FALLINLOVE2NITE”, u kome gostuje preslatka glumica i pevačica Zooey Deschanel. Pesma je snimljena u čuvenim Paisley Park Studijima.

Prince je imao specijalno gostovanje u novoj epizodi serije New Girl, u kojoj je glavna zvezda Zooey Deschanel, emitovanoj u nedelju uveče Americi.

Za sada još uvek ne znamo da li je ideja gostovanja u ovoj seriji bila okidač za saradnju između Princa i Zooey, koja takođe ima muzičku karijeru, kao članica dua  She & Him, ili je njihova muzička saradnja inspirisala glumačku epizodu. 

Нема коментара: