14. 3. 2014.

Metalsteel objavili album »This Is Your Revelation« (VIDEO)

Slovenački heavy metal bend Metalsteel je 7. marta putem izdavačke kuće On Parole Productions objavio novi studijski album »This Is Your Revelation«


Metalsteel je slovenačka heavy metal institucija sa vlastitim identitetom, koji kombinuje sirovu agresiju sa melodijskim i progresivnih struktura. Njihova udarna vizija metala manifestuje se na pet albuma, uključujući njihovo najnovije, najžešće i sofisticirano izdanje »This Is Your Revelation«, za koje je mastering uradio Mika Jussila (Nightwish, Stratovarius, Children Of Bodom, Amorphis, Lordi, Apocalyptica) u Finnvox Studios u Helsinkima (Finska).



U svojoj karijeri Metalsteel su odsvirali brojne koncerte u Sloveniji, a takođe nastupali na evropskim turnejama s Jamesom Riverom (Helstar, Distant Thunder, Malice). Takođe su delili pozornicu s legendarnim metal grupama kao što su Saxon, W.A.S.P., Helloween itd.

»This Is Your Revelation« je peti album Metalsteel, koji za bend znači veliki korak unapred i otvara novo poglavlje u njihovom muzičkom opusu.

Metalsteel kombinuju sirovu agresiju sa melodijskim aranžmanima. To stvara homogeni miks udarnog heavy metala sa progresivnim elementima i gitarskih i vokalnih harmonija.

»This Is Your Revelation« kombinuje jednostavnost i tehničku perfekciju sa snimateljskom metodom, koja se retko koristi ovih dana, i vrhunsku produkciju.

Tracklista:1. New Way Of Thinking2. Taboo3. Narcissus4. New Messiah5. This Is Your Revelation6. Call Off The War7. Godfather Of Nothingness8. Man Of 1000 Faces9. Long Time Ago

http://www.metalsteel.net/
https://www.facebook.com/metalsteel
http://metalsteel.bandcamp.com/

Нема коментара: