4. 8. 2008.

Na plaži Jaz sutra počinje „Live music“ festival

Na plaži Jaz sutra uveče počinje „Live music“ festival na kojem će nastupiti Leni Kravic, Armand van Helden, Dino Merlin, Zdravko Čolić i Goran Bregović, a zvezde festivala polako stižu u Crnu Goru

Radovi na Jazu se privode kraju, postavljena je bina širine 36 metara a scenu će krasiti i ogromni LED ekrani, isti oni koji su korišćeni na „Eurosongu“ u Beogradu. Montirano je i moćno ozvučenje jačine 400 kilovata, kao i kompletna laserska produkcija. Tokom festivala koji od 5. do 7. avgusta organizuju produkcijske kuće „Music star production“ i „Sky music“ biće uveden poseban režim saobraćaja, kao i organizovan prevoz autobusima od turističkog naselja Slovenska plaža do plaže Jaz, dok je na samoj plaži obezbeđeno 10.000 parking mesta.
Prvog dana festivala, 5. avgusta, nastupiće američki roker Leni Kravic koji je pre dve nedelje održao fantastičan koncert u „Beogradskoj areni“ kao i popularni di-džej Armand van Helden.
Dino Merlin će na Jazu nastupiti 6. avgusta, a popularni pevač će osim svojih velikih hitova pevati i numere sa novog albuma „Ispočetka“. Specijalni gost na koncertu će biti folk pevačica Vesna Zmijanac sa kojom je Dino Merlin često sarađivao.
Prava ludnica se očekuje poslednjeg dana festivala, 7. avgusta, kada će koncerte održati dve najveće muzičke zvezde na Balkanu, Zdravko Čolić i Goran Bregović.
Bregović u Budvu dolazi u minut do dvanaest - sa svojim „Orkestrom za svadbe i sahrane“ iz Atine u Podgoricu stiže 7. avgusta oko 18 časova, na Jazu će svirati najmanje dva sata, a odmah nakon koncerta sa svojim muzičarima iz Podgorice leti za Beč.
Prvi će se publici predstaviti Zdravko Čolić, predviđeno je da njegov nastup traje dva i po sata, a kako tvrdi Adis Gojak, Čolićevog menadžera, Zdravko i Goran spremaju veliko iznenađenje za posetioce - kada Čolić izađe na bis njih dvojica će najverovatnije zajedno otpevati nekoliko pesama, a koje će to biti numere za sada je tajna.
Po rečima Rake Marića, vlasnika firme „Music star production“, svake večeri se na Jazu očekuje oko 30.000 posetilaca.

Karte od 10 do 100 evra
Jednodnevne ulaznice koštaju 10 evra (zona P2, dalje od bine), 15 evra (P1, ispred bine) i 50 evra (VIP), dok se kompleti karata za ceo festival prodaju po ceni od 25 evra (P2), 35 evra (P1) i 100 evra (VIP). U Srbiji ulaznice se mogu kupiti u „Bilet servisu“, „Eventimu“, na blagajni „Beogradske arene“ i u poslovnicama „Džoli tursa“. Po poslednjim izveštajima, do sada je prodato 8.000 ulaznica, a prava navala se tek očekuje.

Нема коментара: