19.03.2014.

Lollobrigida feat. Svi Na Pod!: Opasne trudnice u spotu nove pesme „Uzalud“!

Ekstravagantni hrvatski electro –pop bend Lollobrigida, s njihovom frontmenkom Idom Prester na čelu, i ovog puta donosi, sebi svojstveno, neobičnu i originalnu pesmu i video spot


U saradnji s članicom poznatog beogradskog electro – pop sastava Svi na pod!, Bojanom Vunturišević, ove ekscentrične devojke ponovno su zablještale pred kamerama, a (tada u 9,mesecu!) trudnici Idi Prester žensku solidarnost u spotu, osim Bojane, iskazala je i Petra, druga članica Lollbrigide! 

O novoj saradnji u pesmi „Uzalud“ i energiji sa seta govori Ida Prester: - Pesmu smo snimili s našom dugogodišnjom prijateljicom iz benda Svi na pod!, Bojanom Vunturišević. Sviđa nam se muzika tog benda i Bojanin vokal, ali hteli smo da je stavimo u malo žešći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionisati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u divljanje i vrištanje! Pesma je pravi 'girl riot', a kroz video spot smo hteli da prenesemo energiju živog benda. Svi članovi Lollobrigide su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih momaka iz Bigza i ovo je trenutak da ih upoznate. A s obzirom da sam spot snimala u devetom mesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom - Petra i Bojana, nose 'stomake', iz solidarnosti."


Mladi momci iz Bigza, koje spominje Ida, novi članovi Lollobrigide, su Damjan Babić (gitara), Boško Mijušković (bas gitara), Marko Ajković (bubanj) i Jovan Vesić (sintisajzer).

Tekst i muziku za novu pesmu potpisuje Ida Prester, dok su se za aranžman pobrinuli svi članovi Lollobrigide. Sve je to u ovo veselo i zanimljivo video izdanje na kraju ukomponovao reditelj Ivan Stojiljković.

Нема коментара: