25. 3. 2013.

Trenchtown festival: Nova lokacija i datum

Čuvena Trenchtown energija koja nas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik. Ovog puta celu stvar podižemo na viši nivo: Trenchtown 2013 će se održati na novoj fenomenalnoj lokaciji pored jezera Palić

Novo mesto održavanja festivala je Auto kamp - savršena kamperska lokacija sa svojih 10.000 metara kvadratnih i termalnim bazenima u svojoj blizini.

Da li imamo još dobrih vesti? Pa imamo: datum smo pomerili kako biste mogli da se provodite celu noć i uživate u kupanju. Trenchtown će se ove godine održati od 6. do 8. juna. Ima i nečeg što nije novo; kao što kaže Drugi zakon Trenchtowna: Kamp je srce festivala, kamperi su srce Trenchtowna.
Kamp dakle ostaje integralni deo festivalskog prostora, a i koncept nećemo previše menjati: odličan muzički program uz bogate dnevne kulturne sadržaje, kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, izložbe...

Auto kamp je deo Muškog štranda i poseduje infrastrukturu koja u potpunosti odgovara potrebama velikih muzičkih i kulturnih dešavanja. Uskoro možete očekivati prve informacije o programu!

Festival i ove godine organizuje Fondacija “Danilo Kiš” iz Subotice.
www.trenchtown.org
www.facebook.com/trenchtown.fest

Нема коментара: