25. 3. 2013.

E-Play i Matija Dedić: Imajte "Iluzija" (spot)

Na razvojnom putu grupe E-Play postalo je gotovo uobičajeno da svakim narednim korakom publici pruže "nešto". Neki zaokret, transformaciju, eksperiment, granice koje će biti pomerene formom pesme, autorskim izrazom ili video spotom. Pred vama je "Iluzija" - najneobičnija pesma benda do sada
Izvor: B92



Pridružite se romantičnoj vožnji kroz „Iluziju“ koju je svojim klavirskim deonicama obogatio niko drugi do čuveni Matija Dedić.
- Još na probi se javila ideja da bi bilo super da ubacimo klavir, i kada sam pozvala Matiju Dedića da gostuje, moram da priznam da nisam bila sigurna kako će on reagovati posto nam se stilovi dosta razlikuju. Ali samo smo njega hteli - da je odbio nikog drugog ne bismo zvali. Međutim, on je oduševljeno prihvatio poziv i svojim kreativnim uplivom neverovatno je doprineo pesmi. Pesma je prosto zaplesala sa klavirom, pogotovo na njenom kraju - izjavila je povodom ove saradnje Maja Cvetković pevačica i basistkinja grupe E-Play.

Pesmu „Iluzija“ od ponedeljka 25. marta možete slobodno preuzeti na sajtu Exitmusic ili na https://soundcloud.com/exitfestival/e-play-ft-matija-dedic-iluzija/s-1byL1. Istog dana video za pesmu „Iluzija“ na svom programu premijerno će emitovati MTV tačno u 20h.
- Žao nam je što Matija nije u spotu, ali on puno radi u inostranstvu i prosto nam se datumi nisu uklopili. Smatram da je spot bez njega osiromašen ali i da je idejno sjajan pošto je Đordje Arambašić odlično prikazao svoje viđenje stvarnosti i prolaznosti kroz točak bicikla - dodaje Maja.
Spot je sniman na jednom od beogradskih krovova, režirao ga je Đorđe Arambašić sa kojim je bend već sarađivao za potrebe spota „Vremeplov“, dok montažu potpisuje Predrag `Gruvanje` Novković. Pesmu „Ilizija“ poducirali su Andreja Jovanović i Nikola Vranjković, a snimana je u različitim studijima, u Beogradu i Zagrebu.

Članovi grupe E-Play Biljana Todorovski, Goran Ljuboja Trut, Danilo Nikodinovski i Maja Cvetković, sa ponosom najavljuju i skori izlazak četvrtog studijskog albuma.

Нема коментара: