22. 2. 2012.

Menart: Svakog dana nova pesma Bruce Springsteen

Nove pesme sa dugoočekivanog novog albuma Brusa Springstina “Wrecking Ball” (Columbia/Sony Music/Menart) dostupne su na online streamingu i radiju! Album će biti u prodaji od 6. marta

Do 2. marta (osim vikendom) možete poslušati po jednu pesmu dnevno s albuma koji izlazi 6. marta. Album je najavljen singlom "We Take Care Of Our Own" koja je već osvojila radijski etar. Ta pesma nije ponuđena na streaming, ali zato obožavaoci svakog dana željno iščekuju po jednu od novih deset pesmama. Na zadovoljstvo mnogobrojnih fanova, pred Springstinom i E Street Bandom su i velika američka, potom i evropska turneja, a od gradova najbližih Srbiji nastupiće u Trstu, Milanu i Beču (više o datumim na:  www.brucespringsteen.net ).


17. po redu studijski album slavnog Gazde donosi 11 novih pesama, produkciju potpisuju Ron Anijelo i Džon Landau.
Spisak pesama:
    We Take Care of Our Own
    Easy Money
    Shackled and Drawn
    Jack of All Trades
    Death to My Hometown
    This Depression
    Wrecking Ball
    You’ve Got It
    Rocky Ground
    Land of Hope and Dreams
    We Are Alive
…Tekstovi pesama pričaju priču koju ne možete čuti bilo gde, a muzika je, što se tiče rada samog Spingsteena, najinovativnija u nekoliko poslednjih godina. Novi tekstovi su među njegovim najboljim u karijeri. I dugogodišnji obožavaci veterana, ali i novi fanovi Springsteena pronaći će mnogo toga što će zavoleti na albumu "Wrecking Ball", rekao je Jon Landau.

Нема коментара: