5. 2. 2012.

Hladno Pivo: "Može, može" (video)

Zagrebačko Hladno pivo sa regionalno uspešnog CD albuma "Svijet glamura" (2011) ove nedelje objavilo je četvrti spot "Može, može", crnohumornu priču urađenu u tehnici stop-animacije o dimničaru koji donosi nesreću!

- Ovo je prvi put u povijesti domaćih spotova da se pojavljuje čak 50 statista, a u spotu prvi put imamo i golotinju. Upozoravam sve koji su osjetljivi na gola muška tijela da se odmaknu od ekrana kad vide da se vrti naš novi spot, rekao je frontmen Mile Kekin.



Na konferenciji za novinare u četvrtak u Zagrebu na kojoj su najavljeni koncerti 8. i 9 . marta u zagrebačkom klubu Tvornica, članovi Hladnog piva su promovisali i spot "Može, može" koji je uradio splitski Pilot studio.

Spot je dvojac Vojan Koceić i Sina Jakelić radio preko 100 dana u stop animaciji i snimljeno je najmanje 4.000 sličica. Pilot studio je zaslužan i za prethodni odlični spot Piva "Fotoaparat".


Beograd 202: "Svijet glamura" laureat za 2011.
Po izboru beogradske rock radio stanice Beograd 202 album Hladnog Piva "Svijet glamura" (Menart) proglašen je za najbolje diskografsko ostvarenje u 2011.

Нема коментара: