05.02.2012.

Hladno Pivo: "Može, može" (video)

Zagrebačko Hladno pivo sa regionalno uspešnog CD albuma "Svijet glamura" (2011) ove nedelje objavilo je četvrti spot "Može, može", crnohumornu priču urađenu u tehnici stop-animacije o dimničaru koji donosi nesreću!

- Ovo je prvi put u povijesti domaćih spotova da se pojavljuje čak 50 statista, a u spotu prvi put imamo i golotinju. Upozoravam sve koji su osjetljivi na gola muška tijela da se odmaknu od ekrana kad vide da se vrti naš novi spot, rekao je frontmen Mile Kekin.Na konferenciji za novinare u četvrtak u Zagrebu na kojoj su najavljeni koncerti 8. i 9 . marta u zagrebačkom klubu Tvornica, članovi Hladnog piva su promovisali i spot "Može, može" koji je uradio splitski Pilot studio.

Spot je dvojac Vojan Koceić i Sina Jakelić radio preko 100 dana u stop animaciji i snimljeno je najmanje 4.000 sličica. Pilot studio je zaslužan i za prethodni odlični spot Piva "Fotoaparat".


Beograd 202: "Svijet glamura" laureat za 2011.
Po izboru beogradske rock radio stanice Beograd 202 album Hladnog Piva "Svijet glamura" (Menart) proglašen je za najbolje diskografsko ostvarenje u 2011.

Нема коментара: