17. 12. 2011.

Vatreni Poljubac: Kad svira rock and roll

Milić Vukašinović je opet aktivan, kao roker. Ovih dana je, pod etiketom "Gold Musica", izašao album Vatrenog poljupca "Kad svira rock 'n' roll", kombinovan od novih i malo više starih pesama

Na CD-u su, zapravo, samo prvih šest pesama novi materijal, dok ostatak čine pesme sa albuma "100% rock 'n' roll", snimljenog s Mladenom Vojičićem Tifom i objavljenog daleke 1986. godine. No, i one su ponovo snimljene u novim aranžmanima te s novom postavom koju čine bubnjar Vladimir Ćopić i basista Srđan Đule Đukić.




U zadnjih desetak godina Mića je dva puta aktivirao Vatreni Poljubac. Pod imenom benda (i sa Markom Nikolićem na basu te Dušanom Obradovićem za bubnjevima) 1999. je objavljen album "Sve će to jednom proć' samo neće nikad rock 'n' roll". Naredni pod nazivom "Gleda a ne da" snimao je sa originalnim članovima grupe, Saninom Karićem (bas) i Pericom Stojanovićem (bubnjevi), u jesen 2003., ali se pojavio tek dve godine kasnije pod negovim imenom.

U međuvremenu se pojavljivao kao gost na albumima Direktora i Sve ili ništa, te radio sa Selmom Muhedinović na njenom albumu "Tebi suđena" (2002.).

U svakom slučaju, poklonike Vatrenog Poljupca raduje da je Doktor za rock and roll koncertno sve aktivniji, pa očekuju da će, posle novog albuma, još intenzivnije svirati diljem regiona.
Track lista "Kad svira rock 'n' roll":
01. Kad svira rock 'n' roll
02. Pusti jaku muziku
03. Dijalektika
04. Šipak mangupe
05. Ljubav veća od života
06. U svojim suzama
07. 100% rock 'n' roll
08. Neka ti bude
09. Nisam blesav, ako sam lud
10. Kako da zaboravim
11. Jedan od sto
12. Anđeo zla
13. Ne pitaj me
14. Kad sve prođe, ostaću sam

1 коментар:

Анониман је рекао...

Konacno novi album.Inace najbolji album po meni je "Zivio Rock n Roll".