11.12.2011.

Bambi Molesters: Poslušajte novi singl "Point of no return"

Početkom ove godine The Bambi Molesters su se otisnuli na mini turneju diljem Hrvatske i Slovenije, u sklopu koje im je zagrebačka pozornica Teatra &TD poslužila kao platforma na kojoj će snimiti svoj prvi live!
Izvor: Hot.hr

To moćno surfanje kroz sedamnaest godina uspješne karijere, The Bambi Molesters su 29. ožujka uz pomoć mnogobrojnih fanova, duhačke sekcije The Soldiers of Love, klavijaturiste Luke Benčića (My Buddy Moose), Chrisa Eckmana (The Walkabouts) te redatelja Marca Littlera iz Slowboat Filmsa, pretočili u DVD/2CD izdanje objedinjeno pod nazivom "A Night in Zagreb", a mi vam donosimo singl "Point of no return" na preslušavanje.


Bambi Molesters - Point of no return by net.hr

Dvostruki CD sadrži ukupno 28 pjesama u koje su uklopljene i uspješnice s projektom The Strange, omiljena koncertna obrada Flaming Sideburnsa "La Bruta" te naravno instrumentali koji su The Bambi Molesterse vinuli u sam vrh svjetske surf 'n' rock scene poput Wanganui, Theme From Slaying Beauty, Chatoica...

Odlično posložene snimke u režiji Marca Littlera, gledatelja će na nešto manje od dva sata (s tim da je kino projekcija ipak nešto kraća) iz kućnog ambijenata odfuratiu energičan, precizno uigrani i savršeno odigran glazbeni film noir u kojem žive entuzijasti The Bambi Molesters.

Preporuka je da se film gleda u zamračenoj prostoriji i zato nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da ovaj doživljaj ne proživite na velikom platnu! DVD sadrži i outtakes od 6 pjesama koje neće biti prikazane na kino platnu.

Nakon projekcije filma u Zagrebu bit će organizirano mini promotivno druženje fanova s bendom i novinarima!

Kino projekcija fima "A Night in Zagreb" zakazana za 19. prosinca bit će ujedno i dan kada će izdanje biti po promotivnim cijenama pušteno u prodaju u prostorijama Movieplexa i Cineplexxa. Prodaja se dan kasnije seli u Dancing Bear CD shopove .

Godinu i pol od izlaska fenomenalnog i iznimno hvaljenog albuma "As the Dark WaveSwells", kako u domaćim tako i u stranim medijima, The Bambi Molestersse pred sam kraj godine u izdanju Dancing Bear Recordsa vraćaju s nečim stvarno posebnim - u zadnjoj fazi pripreme nalaze se njihov live album i prvi koncertni film sniman u HD rezoluciji!

Нема коментара: