11. 12. 2011.

Premijera: Oslobodioci (The Liberations) - Do you really understand me/Who's fucking my girlfriend tonight (video x 2)

Legendarni obrenovački sastav Oslobodioci ponovo se koncertno aktivirao pa je to možda i prava prilika bila da malo probunarim po starim video kasetama i nadjem dva njihova zanimljiva plejbeka
Piše: IST Rizinger

Pera Djokić & legendarna banda ponovo jašu, ali još uvek očito nedovoljno spremni da se upuste u sve blagodeti koje pruža virtualni svet interneta, tako da apsolutno nije moguće pronaći ni jedan relevantan podatak o njima - biografija nije postavljena ni na myspace niti na facebook stranici... A reč je o jednoj od najznačajnijih indi grupa kraja 80-tih te prve polovine 90-tih u čitavom regionu.


E sad - za kratko vreme prve polovine poslednje decenije prošlog veka Oslobodioci su za beogradsku kuću "Take It Or Leave It" objavili dva sjajna kasetna albuma, jedan na maternjem a drugi na engleskom jeziku i pod imenom The Liberations. Baš u vreme izlaska ovog potonjeg u Kruševcu je organizovan Alter Rock Ego Festival pa je dotična bratija, uz posredstvo Draga Borića (tadašnjeg muzičkog urednika TIOLI) nastupila na njemu i u studiju TV Kruševac usnimila ova dva plejbeka, za pesme "Do you really understand me" i "Who's fucking my girlfriend tonight". Toliko.

Нема коментара: