25. 11. 2011.

Dino Merlin: TV1 uživo iz Beograda pred i tokom koncerta

Ekipa TV1, koju predvode novinari Emina Delić i Senad Pećanin, ekskluzivno prati sva dešavanja pred, tokom i nakon odražavanja koncerta Dine Merlina večeras u Beogradu
Izvor: Sarajevo-x
Foto: Hello.rs


U centralnom Dnevniku TV1 uživo će putem linka gostovati Dino Merlin, koji će gledateljima direktno prenijeti vlastite utiske pred prvi, od ukupno tri velika koncerta u Beogradskoj areni, saopćeno je iz TV1.

Također, uživo, o dešavanjima i atmosferi s koncerta reporteri TV1 izvještavat će i za Dnevnik u 22, te u okviru Ponoćnih vijesti, kada će gledateljima ponuditi rezime kako je protekao koncert.
Inače, ekipa TV1 u Beogradu boravi već dva dana i prati sva dešavanja vezana za prvi posljeratni nastup Dine Merlina u Beogradu.

"Po broju koncerata koji se održavaju uzastopno, po brzini prodaje ulaznica, po nezapaženim mjerama osiguranja, koncert Dine Merlina izdvaja se od svih ostalih koncerata održanih ikada u Beogradu", ocjena je Senada Pećanina.

Ekipa TV1 prati i sve humanitarne aktivnosti Dine Merlina koji je danas, te će i u naredna dva dana, u sarajevskoj pedijatrijskoj klinici Jezero, KCUS-u, te Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Srbija u Beogradu nagraditi po jedno novorođenče.

O svim aktivnostima Dine Merlina u Begradu pred koncert, atmosferi u Beogradu i Srbiji pred nastup ovog velikog bh. umjetnika, te samom koncertu, gledatelji će naknadno imati priliku saznati više u 60-minutnoj reportaži TV1 koja će biti emitirana po povratku ekipe u Sarajevo. 

Нема коментара: