10. 6. 2011.

SevdahBABY & TBF: Od ponedeljka novi spotovi

Dupla MTV Premijera u ponedeljak 13. juna u 20 sati donosi dva sjajna nova spota: SevdahBABY “Najbolja pesma“ i TBF “Mater” „Najbolja pesma“ je poslednji singl sa prvog albuma SevdahBABY-a, Ganc novi FUNK!

Spot potpisuje ekipa iza koje stoji reditelj Ivan Stojiljković, autor već poznatih spotova za pesme "SevdahBABY ft. Shobaja - 3 poljupca" i "SevdahBABY ft. Lou benny - ZNOOOJJJ!!! (BeeGee FANK)", a nezamenljivu kreativnu snagu ovom spotu dali su i plesači i instruktori plesnog kluba Dance Factory.

Sa muzičke strane, publika može da očekuje osveženi aranžman pesme, bliži zvuku SevdahBABY LIVE postave, čiji nastupi su obeležili celu prethodnu godinu rada na promociji albuma Ganc novi FUNK!.

Iako je pesma „Mater“ zapravo poslednja koja je nastala u stvaranju novog izdanja grupe TBF, prva se našla u etru. Zanimljiva priča u pesmi zaintrigirala je javnost koja željno iščekuje da čuje ostatak novog albuma, takođe zanimljivog naziva „Pistaccio metallic“.

Spot je snimala ekipa iz Gitak TV-a, stari saradnici TBF-a, a najavljuju pravu filmsku priču sa zapletom i dramatičnom radnjom!

Dupla MTV Premijera – SevdahBABY “Najbolj pesma” i TBF “Mater” Ponedeljak, 13. jun na www.mtv.rs i MTV kanalu!

Нема коментара: