5. 1. 2011.

Jinx: Dan zaljubljanih u Beogradu

Zagrebački pop sastav Jinx konačno se posle malo više od godinu dana vraća u Beograd za koncert 14. februara na Dan zaljubljenih u velikoj dvorani Doma omladine. Long Play će uskoro saopštiti način prodaje i cene ulaznica za koncert na kome će Džinks svirati zaljubljenim Beograđanima

Pevačica Jaja (Yaya), gitarista Coco Moskito (Mosquito) i ostatak Džinksa će u Beogradu koncertno promovisati svoj nedavno objavljeni CD album "Diksilend" (Dallas Records) sa koga su već pojavili hit singlovi "Da smo se voljeli manje" i "Na zub su me uzeli mama". "Diksilend" koji kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, bend opisuje kao "glazbu za vrijeme prohibicije i depresije".

Na albumu uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktuelnom singlu "Na zub su me uzeli mama", gostuje i nekadašnji basista Haustora i Vještica Srđan Sacher u pesmi "Klinci su u redu". "Diksilend" donosi i potencijalne hitove "Pravo", "Dok smo bili bez kontrole", "Barakuda" i "Čuvaj me, ne daj me"... Vlasnici regionalnih hitova "Smijem se", "Bye Bye Baby Bye", "Na plaži", "Koliko suza za malo sna", "Tamo gdje je sve po mom" i "Na zapadu", premijerno su svirali u Beogradu krajem 2009. godine u prepunoj gornjoj sali DOB-a.

U kultno BG rokenrol zdanje vraćaju se i sada, ali (očekivano) se sele u dvostruko veću dvoranu DOB-a. Inače, DOB će posle poduže rekonstrukcije konačno biti otvoren za javnost krajem januara.

Нема коментара: