3. 12. 2010.

Dino Šaran (Letu štuke): Nama ne treba Eurosong, već nešto drugo

Sinoćnja vest o izboru Dine Merlina za bh. predstavnika na Eurosongu naredne godine odjeknula je kao veliko iznenađenje, jer se prethodnih dana ovaj muzičar nije dovodio u vezu sa ovim (ne)prestižnim muzičkim takmičenjem

Ipak, čini se da nisu svi pratili izbor predstavnika zemlje za Eurosong pa čak ni muzičari koji su protekle godine učestvovali u takmičenju.
U razgovoru za sarajevo-x portal, frontman popularnog sarajevskog rock-banda Letu Štuke Dino Šaran, rekao je da nije gledao izbor i da ga to previše ne zanima.
Šaran se nije upuštao u prognoze Merlinovog nastupa naredne godine u Nemačkoj, rekavši da je nastup popularnog izvođača iz Jerusilema 1999. godine realan domet.
Međutim, Šaran je rekao da BiH uopšte nije ni potreban Eurosong, već nešto drugo.

Podsećamo, Šaran je bio autor muzike i teksta za pesmu "Thunder and Lightning", sa kojom je Vukašin Brajić prošle godine predstavljao Bosnu na Eurosongu.

- Prošle godine sam se prijavio zbog ekonomskog aspekta. Htio sam da se pjesma vrti na stranim radio-stanicama i da ubirem novac od tantijema, iskren je bio Šaran. Dodao je da će uskoro saznati da li se ta avantura isplatila.

Нема коментара: