18. 11. 2010.

Tide: Izdali beskonačan broj unikatnih albuma


Slovenačka grupa The Tide je izdala beskonačan broj unikatnih albuma! Zvuči nemoguće, ali njihovu originalnu ideju vrlo jednostavno možete otkriti na službenoj internetskoj stranici www.thetide.si

Na stranici možete oblikovati svoj unikatan omot novog albuma, nazvanog 'Kings of the hill' te ga podeliti sa ostalim svetom ili objaviti npr. na Facebooku. Ako bi hteli imati primerak albuma kojeg ste sami oblikovali, možete ga naručiti preko njihove internetne trgovine i tako ćete putem pošte dobiti potpuno originalan tzv. digi pack omot sa vašim osobnim dizajnom i priloženim albumom. Preko interneta možete, pored albuma, naručiti i poster, majicu, broševe i slično, takođe oblikovane na vaš način.

Ovaj interesantni projekat je osmislio studio Pop-up.

Grupa The Tide je zadnje dve godine svog muziČkog delovanja sažela u 11 novih pesama, koje čine gotovo sat vremena razgibane, na trenutke oštre, a još uvek prepoznatljive i jedinstvene muzike.

Na albumu se nalaze i pesme "Monday Sleeper" i "Do you worry now?", koje su različitoj verziji prvi put već predstavljene u emisiji Izštekani i kasnije objavljene u sklopu 'izštekanog' albuma "Live & Clean". Album je vrlo dinamičan, na trenutke čak i oštar, a pesme kao što su "Snow" i "Letters from the other side" dokazuju da je grupa The Tide svoj prepoznatljiv zvuk samo još usavršila i nadogradila.

Novi album, kao i njegove prethodnike 'Love & Trust' (2006) i 'Izštekani: Live & Clean' (2008), možete potpuno besplatno preneti na svoj liČni kompjuter!

Нема коментара: