18. 11. 2010.

David Morales i Kool & the Gang: U Beogradskoj Areni

17. decembra Music Star Production i Boban Petrović organizovaće čuveni BP Party u Beogradskoj Areni

Učesnici BP Party-a su grupa Kool & The Gang i DJ David Morales. Ono što ovaj događaj čini posebnim, jeste da grupa Kool & The Gang proslavlja 40 godine uspešne svetske karijere koju su obeležili 25 top ten R&B hitova, 9 top ten pop hitova, 70 miliona prodatih albuma, a 31 album je proglašen zlatnim.
Njihovi hitovi obeležili su filmove poput “Groznica subotnje večeri” i “Petparačke priče”. Ono što je posebno interesantno jeste, da su umesto Njujorka za mesto proslave izabrali Beograd.

David Morales je međunarodno priznati Grammy dobitnik house muzike, DJ, producent i suvlasnik Def Mix Productions (jedna od najuspesnijih svetskih kompanija plesne i muzičke produkcije). Zahvaljujuci producentskim sposobnostima i jedinstvenom stilu koje poseduje omogućile su mu rad sa Mariah Carey, Michael Jackson, Seal, Janet Jackson, Tina Turner, Jamiroquai, Luther Vandross, Whitney Houston, Spice Girls i Toni Braxton. Jedan je od najpopularnijih DJ-va svih vremena.
Ulaznice mogu da se nabave od subote 20. novembra na prodajnim mestima Card sevisa, Bilet servisa i Eventima po sledećim cenama:
Parter - 2500 dinara
Nivo 200 - 3000 dinara
Nivo 400 - 2500 dinara

Нема коментара: