18. 11. 2010.

Parni valjak: Snimaju novi album

Zagrebački rok sastav Parni valjak snima novi album čiji se izlazak očekuje na proleće sledeće godine, saopštio je 18. novembra Sagor Mešković, portparol njihovog koncerta u dvorani "Spens" u Novom Sadu

- Daćemo si mašti na volju i probaćemo se maksimalno zabavljati što će se i čuti na albumu. Nemamo nikakvih kalkulacija, želimo snimiti album koji će nam biti po guštu, a onda verujem da će se i publici svideti, rekao je gitarista i glavni autor Husein Hasanefendić-Hus.

Prošle godine obnovljeni Parni valjak, posle petogodišnje pauze u radu, oglasio se najpre besplatnim internet singlovima "Nakon svih godina" i "Stvarno nestvarno". Potom je krenuo na povratničku turneju po bivšoj Jugoslaviji, a 16. i 17. oktobra je nastupio u punoj Beogradskoj areni.

- Posle beogradskih koncerata vratili smo se u studio gde nastavljamo sa radom. Uskoro će i treći singl izaći, poručio je pevač Aki Rahimovski iz Novog mesta u Sloveniji gde Valjak snima novi album, koji treba da nasledi prethodni "Pretežno sunčano" (2004).

Нема коментара: