9. 10. 2010.

Sting: Uživo iz Berlina - novi album

Novo uživo izdanje muzičara Stinga biće "Live In Berlin" a u prodavnicama se očekuje 23. novembra, na dvostrukom CD/DVD formatu

Izdanje će imati 14 pesama koje se nisu našle na aktuelnom studijskom albumu "Symphonicities". Sadržaće kompletan snimak sa koncerta koji je britanski muzičar održao u O2 Areni u Berlinu 21. septembra.
Na koncertu u Berlinu, kao i na njegovoj aktualnoj turneji Sting je bio praćen Kraljevskim filharmonijskim orkestrom. Pored pesama sa svojih solo albuma, naćiće se i numere iz perioda The Police koje su na poseban način obrađene.
Sting će za vreme pomenute turneje posetiti i Zagreb 8. novembra.

Poznati muzičar u pratnji Kraljevskog simfonijskog koncertnog orkestra izvešće svoje hitove 8. novembra u Areni Zagreb, objavljeno je na njegovoj internet stranici.
Sting na "Symphonicity" turneji izvodi orkestralne verzije hitova "Roxanne", "Next To You", "Every Little Thing She Does Is Magic", "Every Breath You Take", "Englishman in New York", "Fragile", "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", "Fields of Gold", "Desert Rose"...

Ulaznice će biti u prodaji od 18. juna na svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 350 kuna (tribine-gore), 400 (tribina-dole i parter), 450 (parter-sredina), 500 (VIP parter) i 800 kuna (loža).

Нема коментара: