18. 7. 2010.

Pink Floyd: Reunion pred vratima


Nakon iznenadnog nastupa Rogera Watersa i Davida Gilmoura na dobortvornom konceru ove nedelje, očekujte uskoro novi reunion

Roger Waters na Facebooku je objavio da će mu se Gilmour ponovno pridružiti na jednom od njegovih koncerta zakazanih za Kanadu u septembru. Objasnio je kako su se sreli na dobrotvornom karaoke pevanju koje je za palestinsku decu organizovala "The Hoping Foundation".
- U nekom trenutku prišao mi je David s idejom. Kako bi to izgledao, pitao me, da on (David), otpeva "To Know Him Is To Love Him" Teddyja Beara sa mnom (Robertom), obzirom da smo jedan drugome javno za vratom već godinama! Kapirate!!!! U svakom slučaju, poslao mi je mail i ostalo je samo da se dogovorimo oko detalja za "Wish You Were Here" i "Comortably Numb" kako bismo zaokružili set! - oduševljen je napisao svojim fanovima Roger.

U nastavku opisuje detalje saradnje koja se potom produbila jer je David od njega očekivao neke vokale za koje on nije bio spreman. Za kraj je u p.s-u zaključio i da se upravo čuo s Davidom koji je odlučio da nastupa s njim na nekim koncertima, a koji će to biti - ostaje iznenađenje.

Нема коментара: