17. 7. 2010.

Darkwood Dub, Ida Prester i Jordan Lorrius: Besplatan download pesme “Listen”

Od petaka, 16. jula u 18h samo na www.mtv.rs možete besplatno da preuzmete singl “Listen” koju izvode beogradski bend Darkwood Dub, Ida Prester, članica hrvatskog benda Lollobrigida i haićansko-američki muzičar Jordan Lorrius. Pesma ima za cilj podizanje svesti o situaciji na Haitiju posle masivnog zemljotresa koji je zadesio ovu ostrvsku državu u januaru ove godine

Nazivajući sebe “Haiti Kanpe”, odnosno “Uzdigni se, Haiti”, ovi umetnici su snimili numeru pod nazivom “Listen”. Pesma i spot nisu fokusirani na stradanja i razaranja uzrokaovana zemljotresom, već na hrabrost, odlučnost i nadu naroda Haitija dok podižu svoju zemlju iz temelja u vanredno teškim okolnostima.

Inspirisan Haiti Kanpe-om, MTV će u septembru pokrenuti kampanju “Uzdignimo se za Haiti”, kako bi predočio načine na koje možemo da se priključimo muzičarima, glumcima, poslovnim ljudima, studentima i svim ostalim ljudima širom regiona i pomogli narodu Haitija. Spot za pesmu premijerno je prikazan na regionalnom MTV-ju u petak, 16. jula u 18h i možete ga pogledati na www.mtv.rs.

Нема коментара: