12. 1. 2010.

Michael Jackson: Službeno potvrđeno - ipak je ubijen!


Tako bar stoji u službenom zapisniku o autopsiji zvezde, u kojem je jasno naveden uzrok smrti: kralj popa umro je zbog prevelike doze Propofola, leka protiv bolova, koji mu je ubrizgan u venu

Dokument koji je objavio britanski "News of the World" time je ujedno otkrio i glavnog osumnjičenog. Reč je o Michaelovom lekaru, 56-godišnjem Conradu Murrayju koji se već priprema za suđenje. Unajmio je skupe branioce, među njima i Michaela Flanagana, holivudskog advokata koji je jednu medicinsku sestru već oslobodio tužbe koja ju je teretila za ubojstvo izazvano pogrešnim davanjem Propofola.

Optužnica koja se očekuje lekara će najverovatnije teretiti za ubistvo iz nehata. Murray je policiji priznao da je 50-godišnjem Michale Jacksonu ubrizgao Propofol i neke druge lekove nekoliko sati pre njegove smrti. - Verujemo policiji. Želimo da dobro pripreme slučaj kako bi optužili čovjeka odgovornog za Michaelovu smrt, izjavio je izvor blizak porodici Jackson, tvrdi britanski tabloid. Isti izvor tvrdi i da porodica preminulog Michaela smatra da je za njegovu smrt odgovorno više osoba, a ne samo lekar.

Нема коментара: