9. 12. 2009.

Hladno pivo: Na redu je novosadski Sajam


Zagrebački pank sastav Hladno pivo poziva fanove na koncert 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma, a za one koji se plaše gužvi zbog novog gripa, poručuju: "Pa, (Hladno) pivo je najbolji lek protiv njega"
Hladno pivo - Sreæa .mp3
Found at bee mp3 search engine

- Ja se svinjskog grupa ne bojim! Mislim da je to sve hajka dignuta od strane faramaceutske industrije koja pokušava da u ovom delu sveta okrene nešto novaca i proda ono što je na zapadu ostalo od vakcina. Imam prijatelja u Evropi, Londonu koji uopšte nemaju pojma šta se događa, da ima neki svinjski grip, kaže frontmen Mile Kekin, prenosi Long play.

Uz to, Mile je čuo zastrašujuće vesti iz Srbije da neke devojke i žene u strahu od zaraze svoja lepa lica prekrivaju maskama, ali se pita ima li to možda i dobrih strana: - Možda maska donosi dodatni seksepil?

Ipak, koncert u Novom Sadu neće biti bez rizika, jer je pitanje može li Pivo napuniti halu Master pošto su letos svirali na festivalu Exit?

Mile međutim smatra da sa Hladnim pivom nema rizika.

- Naša publika razlikuje festivalski nastup od samostalnog koncerta Hladnog piva. Fanovi će sada čuti mnogo pesama koje nisu imali prilike da čuju na EXIT-u. Drugačija je energija i vrsta publike. Biće radikalnih fanova Hladnog piva, jer ima najava da će ljudi potegnuti u Novi Sad čak iz Crne Gore!, kaže Kekin.

Zagrebački rokeri Hladno pivo godinu dana od nezaboravnog koncerta pred četiri hiljade posetilaca u Hali sportova u Beogradu spremni su da takav spektakl prirede Novosađanima 18. decembra u hali Master Novosadskog sajma.

Koncert organizuju Long Play i Studentski kulturni centar Novog Sada.

Ako požurite kartu možete da nabavite po ceni od 800 dinara, ali samo do 14. decembra. Od tog dana koštaće 1.000 dinara.

Ulaznice se prodaju u Novom Sadu u CD shopu "Mungos" do dana koncerta, kada će se prodavati i lagajni Sajma Master Sale. Beograđani spremni na izlet do Novog Sada ulaznicu mogu da kupe na blagajni Doma omladine.

Нема коментара: