29. 10. 2009.

Marčelo i Kal: Premijera na MTV-ju


U ponedeljak, 2. novembra u 20:00 časova pogledajte novi spot koji su Marčelo i sastav Kal snimili za pesmu "Krasnokalipsa"
Kontraweb

MTV će premijerno emitovati novi spot sa aktuelnog albuma "Treća strana medalje" (Multimedia), a radi se o saradnji Marčela i sastava Kal, koja se u drugačijoj verziji nalazi i na njihovom poslednjem albumu "Radio Romanista" (B92).
Video je delo Pančevačkog kreativnog tima 15 minutes pictures koga čine Nebojša Nenadić, Sonja Atanasijević i Marjan Vrhovac, koji su bili odgovorni i za prethodni Marčelov spot za pesmu "Ponos". Video je sniman krajem septembra ove godine u pančevačkoj kafani Ljubičevo.

U spotu Marčelo, Filter Crew i članovi grupe Kal imaju pune ruke posla pokušavajući da se izbore sa hordama zombija koji nagoveštavaju skori smak sveta. U svojim nastojanjima da ostanu živi u praktično izgubljenoj situaciji služe se omiljenim eskapističkim sredstvima ovdašnjih prostora. Kao specijalni gost u ulozi Zlatana Kurjaka, pojavljuje se i poznati beogradski voditelj i autor TV emisije Fajront republika – Zoran Kesić.

Na ovogodišnjem 54. Sajmu knjiga u Beogradu Marčelo će predstaiti svoju novu knjigu O ljudima, psima i mišima. Podeljena u šest tematskih celina knjiga predstavlja zbirku odabranih raznorodnih tekstova nastalih u prethodnih 7 godina i sadrži tekstove pesama sa dosadašnjih Marčelovih albuma, kao i kolumne, eseje i poneku kratku priču.

Od predstojećih koncertnih aktivnosti, Marčelo & Filter Crew će, pojačani kruševačkim reperom Suidom, održati koncerte u Sarajevu i Mostaru, 30. i 31. oktobra, dok će sastav Kal svoj veliki samostalni beogradski koncert imati 7. novembra u Domu omladine.

MTV Premijera je novi format koji ekskluzivno predstavlja najnovije numere iz regiona. Tokom sledeće nedelje, spot Marčela i sastava Kal "Krasnokalipsa" biće emitovan čak 40 puta. MTV sa licencom za emitovanje na teritoriji ex-YU, je snažno posvećen razvoju lokalne i regionalne muzičke scene. MTV, ponedeljak, 02.11.2009. u 20:00!

Нема коментара: