29.10.2009.

Braća Galager: Rat nastavljen solo karijerama

Kultna britanska grupa Oasis se raspala zbog svađa i netrpeljivosti braća Galager, a jedan od njih - Lajam najavio je osnivanje svoje nove grupe

Dosadašnji pevač Oasisa zapravo je krenuo stopama svog brata Noela, koji je najavio solo karijeru.
Lajam Galager najavljuje početak novog benda za 2010. godinu.

- Pretpostavljam da će završetak cele priče sa Oasisom biti dobra stvar. Ne želim da započinjem solo karijeru, želim da budem u grupi. Sada možemo da radimo mnogo drugačije stvari ali to će definitivno biti rokenrol. Još imam u sebi muziku, bez sumnje, rekao je Galager.

Bivši frontmen Oasisa rekao je da će prvo napraviti pauzu a da će potom raditi sa novom grupom.

- Za sada ću da se odmaram kod kuće, daleko od muzike, a zatim ću početi nešto novo, možda od januara. Radiću nešto drugo i videti kako se to razvija, dodao je on.

Uprkos ružnom raspadu Oasisa, Lajam je iznenadio rekavši da će mu taj bend ostati u lepoj uspomeni. - Uvek će mi nedostajati Oasis. To je bila moja stvar, znate šta želim da kažem? To je bilo ono što sam ja. Ali, ipak to je samo ime. Ja sam i dalje ono što jesam i mogu da nastavim da radim nešto drugo. Još imam muziku u sebi, videćemo kako će se sve to razvijati. Možda će biti sranje, ali nikad ne znate dok ne probate.

Kladionice u Britaniji su čak stavile mogućnost da se glasa kako će se zvati novi bend Lajama Galagera. Izdvajamo najinteresantnije:
Gallagher; Our Kid; Genius; Desert; Take This; Go Let It Out; NOASIS; Nut Cases; LetsAvYa!; Wonderkid; Liam Is God; Wonderwall;
A ako se kladite na to da će ime budućeg benda biti Noel is a **** dobićete 150 na jednu uloženu funtu!

Oasis se raspao u avgustu, a Noeol Galager je tim povom rekao: - Sa malo tuge i velikim olakšanjem obaveštavam vas da napuštam Oasis. Ljudi će pisati i govoriti šta hoće, ali sa Lajamom nisam mogao da radim ni dan više, naveo je Noel Galager u kratkom saopštenju koje je postavio na sajt grupe.

Нема коментара: