24. 9. 2009.

Oliver Dragojević: Nikada neću pevati u Srbiji

Iako su gostovanja hrvatskih muzičara u Srbiji odavno postala normalna stvar, s tim se ne slažu Oliver Dragojević i Tereza Kesovija, koji su nedavno izjavili da nikada neće pevati u Srbiji

- Neka idu svi koji hoće, poštujem njihov stav jer svako postupa prema svojim moralnim kriterijumima. Ja, koja sam zbog rata sve morala nadoknaditi, imam i te kako dobre razloge za odbijanje nastupa u Srbiji - izjavila je Tereza Kesovija za list „Slobodna Dalmacija” i dodala da ima mnogo ponuda za nastup u Srbiji. S njom se slaže i Oliver Dragojević, koji kaže da „nikada neće otići tamo i održati koncert”. - Svoje obećanje ću održati jer nikada ne gazim svoju reč, rekao je Dragojević.
Identičan stav deli i Mišo Kovač, koji bi, kako navodi „Slobodna Dalmacija”, sigurno „rasprodao i nekoliko Beogradskih arena”. Takođe, splitski list dodaje i da „Džiboni ne pokazuje zanimanje za nastupe u Beogradu, iako ga tamo godinama iščekuju”.

1 коментар:

Unknown је рекао...

ZABOLE ME PIMPEK DA NE KZEM ONO DRUGO JER CE BITI PROTUMACEN KAO GOVOR MRZNJE!!!MA NOSISE I TI I TVOJE ZALOPOJKE !!BICE CASTDA NIKAD NE DODJES TO TI JE NAJPAMETNIJE STO SI IKAD REKAO DRUGIM TECIMA KOJI CES NAM KU>>> PIVAJ NA DRUGAMISTA NIKOGVICU LJIGAVI!!