14. 7. 2009.

Majkl Džekson: Ubio ga smrtonosni koktel

U trenutku smrti Majkl Džekson je u telu imao smrtonosnu količinu lekova protiv bolova „demerola“ i „metadona“ koja bi ubila i bilo koju drugu zdravu osobu, rezultat je preliminarnih toksikoloških testova

Džekson je u trenutku smrti u krvi uz „demerol“ i „metadon“ imao manju količinu anestetika „proforol“, leka za depresiju „ksanaksa“, kao i „fentinila“ koji se obično prepisuje pacijentima posle teških operacija i koji je mnogo jači od morfijuma. U smrtonosnom koktelu lekova bilo je i tableta za smirenje i spavanje koje je Džekson redovno uzimao, a ljudi koji su radili za njega potvrdili su da je nekad znao na dan da proguta i do 10 tableta „ksanaksa“.

„Akses Holivud“ u ponedeljak je objavio da će koncert u čast Majkla Džeksona biti održan 29. avgusta u „Palms kazinu“ u Las Vegasu, na dan kada bi kralj popa proslavio 51. rođendan. Na koncertu će nastupiti članovi postava koji trenutno nastupaju u Vegasu, kao i velika imena.
U međuvremenu, Džo Džekson, Majklov otac i nekadašnji menadžer „Džekson 5“ najavio je da će na svetsku turneju iduće godine krenuti nova grupa „Džekson 3“, sastavljena od dece pokojnog kralja pop muzike - Princa Majkla (12), Paris Ketrin (11) i Princa Majkla Drugog (7). Ovome se protive ostali članovi porodice Džekson, optužujući ga da želi da eksploatiše unuke, kao što je to svojevremno uradio sinovima. Džeksonova majka Ketrin i bivša supruga Debi Rou, sastale su se pre neki dan kako bi se dogovorile na koji način da zaštite decu pokojnog superstara od Džoa Džeksona.

1 коментар:

Анониман је рекао...

žao mi je bre michael jacksona ali volim ga bre