13. 6. 2009.

Exit 09: Mando Diao

Švedski bend Mando Diao, poznat po hitu "Dance with somebody", nastupiće 12. jula na "Fusion" bini ovogodišnjeg "Exit" festivala

Petočlani indi sastav Mando Diao dolazi iz švedskog grada Borlange. Debi album “Bring ‘Em In” objavili su 2002. godine, a nakon toga i izdanja "Hurricane bar" (2004), "Ode to Ochrasy" (2006), "Never seen the light of day" (2007).
Ove godine izdali su album “Give Me Fire”, na kojem se nalazi singl “Dance With Somebody”.



Organizatori festivala saopštili su da će iste večeri kada i Mando Diao, na glavnoj bini nastupiti i Obojeni program. Što se glavne bine tiče potvrđeno je još da će zrenjaninski bend Overdrive nastupiti u petak, 10. jula, a u "Dance" areni određeno je da će di džejevi Marko Nastić i Valentino Kanzjani imati "back to back" set poslednjeg dana "Exit-a".

Deseti "Exit" trajaće ove godine od 9. do 12. jula, a na njemu će nastupiti Lili Alen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Pati Smit, Kraftwerk, Mobi, Prodigy, Madness i brojni drugi izvođači na preko 20 festivalskih bina.

Od 12. maja u prodaji u prodaji su jednodnevne ulaznice za "Exit". Cene ulaznica za četvrtak 9. i petak 10. jul su iste i iznose 3490 dinara, dok ulaznice za subotu 11. i nedelju 12. jul koštaju po 3990 dinara. Četvorodnevne ulaznice se prodaju po aktuelnoj ceni od 5990 dinara, a njihova finalna cena biće 9990 dinara.

Ulaznice za "Exit" festival direktno se prodaju u filijalama "Erste" banke i u "Gigstix" prodavnicama.

Od 6. do 15. jula, na novoj lokaciji novosadske plaže „Oficirac“ biće otvoren kamp "Exit" festivala. Cena narukvice koja omogućuje desetodnevni boravak u kampu košta 2400 dinara i može se poručiti preko sajta Exitfest.org.

Нема коментара: