13. 5. 2009.

Limp Bizkit: U izvornoj postavi u Varaždinu

Limp Bizkit 20. juna nastupa u Varaždinu u sklopu svetske turneje na kojoj će bend svirati u izvornoj postavi

Nakon gotovo osmogodišnje stanke, povratak na scenu u izvornoj postavi najavljuje jedan od najpoznatijih predstavnika nu-metal muzike, Limp Bizkit. Frontmen benda Fred Durst već mesecima priprema nove instrumentale koji će zapaliti scenu i vratiti ih na tron nu-metala

Varaždin je jedan od 25 gradova u kojima će Limp Bizkit održati koncert u sklopu svetske turneje pod nazivom "Unicorns N' Rainbows Tour", i to 20. juna u Areni Varaždin. Hrvatski grad će se, kao jedna od destinacija svetske turneje Limp Bizkita, tako naći u društvu evropskih metropola kao što su Milano, Beč, Pariz i Prag.

Limp Bizkit nastao je 1995. godine i već je na samim počecima, sprijateljivši se s DJ Lethalom, eksperimentisao s elementima hip hopa i 2/2 punka, čime je postao jedan od najznačajnijih predstavnika new metal muzike. Novi album pod nazivom "The Unquestionable Truth part II" bend će promovisati u sklopu turneje i svojim fanovima omogućiti pregršt dobrog zvuka.

Dosad su izdali četiri uspešna studijska albuma, "Three Dollar Bill Yall$", "Significant Other", "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water" i "Results May Vary", te imaju preko 50 miliona prodatih albuma diljem sveta.


Zbog burne karijere koja im prethodi, za bendom se uvek dizala medijska prašina, što zbog raznih incidenata, brojnih kontoverzi ili pak žustrih svađa unutar benda.

Svi obožavaoci Limp Bizkita, njihovog efektnog zvuka i prodornog glasa frontmena Freda Dursta, ulaznice po ceni od 200 do 250 kuna mogu kupiti na svim ovlaštenim mestima Ticketproa i na www.ticketpro.hr. Za sve dodatne informacije posetite www.lupapromotion.hr ili www.arena-varazdin.hr.

Нема коментара: