14. 5. 2009.

Depeche Mode: Otkazani Beograd i Zagreb

Britanski velikani neće održati svoj prvi koncert u Srbiji, zbog zdravstvenih problema pevača Dejva Gahana, nezvanično je potvrđeno Mondu u organizaciji Green festa

Depeche Mode na sajtu su napisali da je Beograd među gradovima u kojima su koncerti otkazani zbog bolesti pevača Dejvida Gahana.
Posle Atine i Istanbula, otkazani su nastupi u Bukureštu (16. maj), Sofiji (18. maj), Beogradu (20. maj) i Zagrebu (21. maj).

Bend Depeche Mode izdao je ranije zvanično saopštenje u vezi hospitalizacije Dejva Gahana i otkazanih koncerata, i poručio fanovima da "čuvaju karte" jer će nastupi biti zakazani za druge datume.
Dejv Gahan, frontmen benda koji je trebalo da nastupi 20. maja na Green Festu na Ušću, hospitalizovan je zbog stomačnih problema, a njegovo stanje se pogoršalo.
Uoči koncerta u Atini 12. maja, pevač se onesvestio u garderobi nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, gde se i sada nalazi.
- Dejvu je pozlilo zbog ozbiljnog slučaja gastroenteritisa pre nego što je trebalo da izađe na binu, i hitno je prebačen u bolnicu.
- Iskreno se izvinjavamo fanovima, i želimo Dejvu brz oporavak. Uskoro ćemo objaviti nove informacije o eventualnim novim terminima koncerata, zadržite svoje kupljene karte, piše na sajtu benda.

Нема коментара: