25. 3. 2009.

Kanda Kodža i Nebojša: Zvezde Trenchtown festivala

Kultni beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša nastupiće prvog dana Trenchtown festivala, 30. aprila, na Glavnoj bini. Nakon pet objavljenih albuma i poslednjeg ‘Deveti život’ Kanda Kodža i Nebojša definitivno predstavljaju jedan od najvitalnijih i najkreativnijih domaćih sastava

Njihovi koncerti svojevrsno su duhovno putovanje koje zaista može promeniti nečiji svet.
Takođe, svoj nastup na Rege bini potvrdili su i pevač Gideon Zinger (ranije poznat kao Errol Bellot) i MC Deadly Hunta. Njihova podrška biće Kenny Kulture aka Government DJ iz jednog od najznačajnijih engleskih sound systema – King Original.

Interesantno je da će oni nastupati svakog dana na Rege bini. I na ostale dve bine nas očekuje veoma interesantan program. Na Terasi će smenjivati kvalitetni regionalni DJ-evi: Siniša Tamamović (BiH), Vladimir Aćić (Novi Sad), Max Demand (Mađarska), Jan Nemeček (Beograd), Phantom (Subotica) i drugi, dok će na Rege bini nastupiti: UNAffected Sound System (BiH), bend Zagastic (Mađarska), grupa Conquering Lion (Makedonija), 3Duby Sound System (Slovačka), Wadada Sound System (Beograd)... Ovogodišnji regionalni muzički festival Trenchtown održaće se od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu (Horgoška šuma) samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice. Cena dnevne ulaznice iznosi 580, a komplet karata košta 1450 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije (kao i preko njihovog sajta–www.eventim-yu.com), u Bilet servisu i IPS-ovim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp kapaciteta 600 mesta (jedno mesto = 1 šator) i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.

Нема коментара: